TUDOR

Pons 1845 i TUDOR

Trobeu el vostre rellotge TUDOR

La nostra boutique

Com a distribuïdors oficials de TUDOR, a les nostres joieries Pons 1845, situades a Andorra, trobareu els característics rellotges de la marca amb els arriscats dissenys i personalitat, a més de l’estètica retro-chic que aconsegueix gràcies a la fusió que fa de l'antic amb detalls moderns i esportius. Disposem d'una gran varietat de rellotges amb exclusius braçalets d'acer i corretges de pell i teixit, i amb una tecnologia robusta i precisió exacta.

Us esperem a les nostres botigues Hvngari i Berna, on us ajudarem a triar el TUDOR que millor s'ajusti als vostres gustos i necessitats.

El manteniment del vostre TUDOR a Pons 1845

Artesania tradicional

Cada rellotge TUDOR està dotat d'un mecanisme complex i precís, i consegüentment, requereix d'un servei de manteniment periòdic que en garanteixi el perfecte funcionament. Pons 1845 forma part de la xarxa mundial de rellotgers formats per TUDOR. El procediment de manteniment de TUDOR està dissenyat per garantir que totes i cadascuna de les peces que abandonen un taller TUDOR compleixin amb les seves especificacions estètiques i funcionals originals.

Durant el procediment de manteniment de TUDOR, el moviment del vostre rellotge es revisa per complet per tal de verificar que el seu rendiment compleix les especificacions originals. Si ho demaneu, també us en podrem netejar la caixa i el braçalet, i polir-los o setinar-los per retornar-los l’acabat. La precisió i la impermeabilitat del rellotge sempre se sotmeten a proves rigoroses per garantir el nivell de qualitat i fiabilitat pel qual es coneix TUDOR.