TUDOR

Sobre TUDOR

Naixement de la Marca

Endinseu-vos a TUDOR

TUDOR és una marca de rellotgeria suïssa que ofereix rellotges mecànics amb un estil sofisticat i una fiabilitat provada. Els orígens de TUDOR es remunten a 1926, quan «The TUDOR» va ser registrada per primera vegada en nom del fundador de Rolex, Hans Wilsdorf. Al llarg de la història, els aventurers més audaços i els professionals més veterans han triat els rellotges TUDOR.

La intuïció de Hans Wilsdorf

Història de TUDOR

TUDOR

«Portava molts anys considerant la idea de crear rellotges que els nostres distribuïdors poguessin vendre a un preu una mica més baix que el dels nostres Rolex, però aconseguint els mateixos nivells de confiança pels quals Rolex és reconegut a tot el món. Per això vaig decidir fundar una empresa específicament dedicada a la fabricació i venda d'aquests nous rellotges. Aquesta empresa es diu Montres TUDOR S.A.»

- H. Wilsdorf

La corretja de tela

Una part de la identitat de TUDOR

En equipar els seus rellotges amb corretges de tela meticulosament elaborades per una empresa que perpetua un treball artesanal ancestral, TUDOR genera una revolució inesperada. Amb aquestes corretges, els rellotges adquireixen un estil sorprenent que reforça la identitat moderna i sofisticada de TUDOR. Gràcies a un procés de fabricació que inclou etapes fonamentals fetes exclusivament a mà, les corretges desenvolupades per a TUDOR confereixen al rellotge una dimensió única que en destaca l’estil avantguardista i garanteixen un confort d'utilització màxim.

David Beckham

David Beckham

Ambaixador TUDOR

Més enllà de la filantropia i el futbol, David Beckham ha elevat l’estatus a molt més que un jugador llegendari. S'ha establert com a icona mundial d'estil afrontant la por a allò que esdevé després d'una carrera esportiva i construint la seva ambició. Una icona del nostre temps dins i fora del camp.

David Beckham porta un Black Bay Bronze, un rellotge de submarinisme de 43 mm que fa referència a la història de la marca i que està equipat amb el calibre de manufactura MT5601 de TUDOR. Porta també un Black Bay Chrono, cronògraf amb certificat COSC (control oficial suís de cronòmetres), amb roda de pilars i calibre de manufactura, aprofitant alhora el patrimoni de TUDOR de busseig i del motor.

All Blacks

Ambaixadors TUDOR

Un partit de rugbi al més alt nivell en què juguen els All Blacks no és un camí de roses. Per aquesta raó, aquests partits es denominen en anglès “test match”, perquè posen a prova el jugador en tots els sentits: n’avaluen la força física, el nivell de destresa, la resistència i l'habilitat mental per ser competitiu sota pressió. Quan abans de cada partit internacional, els All Blacks representen el haka, l’extraordinari ball maori mundialment conegut, demostren que estan preparats i disposats a tot. Els All Blacks executen el haka com a declaració de qui són com a neozelandesos i a qui representen.

All Blacks
Jay Chou

Jay Chou

Ambaixador TUDOR

Jay Chou no sols escriu, compon i produeix música, sinó que també ha dirigit una gran quantitat de vídeos musicals, inclosos els seus. Director consagrat d'anuncis publicitaris tant a Àsia com als Estats Units, expressa en aquesta mena de formats curts totes les sensacions que li transmeten els seguidors i les profundes inspiracions personals que trasllada al públic.

Jay Chou porta l'atrevit híbrid Black Bay Chrono S&G, que combina la tradició aquàtica amb el rei del circuit, el cronògraf, per a obtenir un resultat de gran elegància esportiva amb un toc indiscutible de nostàlgia. Amant del bon gust i la cultura, Jay Chou porta també el nou TUDOR 1926, un rellotge mecànic extremadament sofisticat —i, al mateix temps, sobri— que combina l'estètica tradicional dels rellotges amb els excel·lents resultats de la rellotgeria moderna.

TUDOR

"Conservem el millor del nostre passat. Les millors pràctiques en rellotgeria, els millors dissenys."